Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Domotica

Domoticasystemen

Domotica kan eigenlijk niet langer ontbreken in een hedendaagse woning, winkel, kantoor of horecapand. Het vormt een geïntegreerd en gecentraliseerd systeem dat al je elektrisch aangedreven apparatuur beheert en op die wijze zorgt voor onvergelijkbaar comfort, flexibiliteit, veiligheid en een zuinig energieverbruik.

Bij een zorgvuldige installatie door Debal kunnen alle mogelijke elementen opgenomen worden in dit systeem: van het regelen van de binnen- en buitenverlichting, verwarming, koeling en ventilatie, tot het functioneren van zonwering, rolluiken, videofonie, inbraak- en brandbeveiliging.

Bovendien kan een vakkundig geïnstalleerd domoticasysteem vlot aangepast worden aan veranderende eisen en leefomstandigheden.

 

 

Performante domotica op jouw maat

Debal staat in voor de installatie en afstelling van domoticasystemen in zowel nieuwbouw als bij grondige renovatie van bestaande panden. Als gespecialiseerd en ervaren installateur werkt Debal steeds samen met kwaliteitsvolle leveranciers. Op die wijze kan er perfect worden ingespeeld op jouw wensen en de specifieke situatie van jouw woning of werkruimte, en kan er een project op maat worden samengesteld.

Het transporteren van data naar en van het systeem kan via kabels verlopen of draadloos gebeuren. Hou er rekening mee dat het eerste type tijdig ingepland wordt in je bouw- of renovatieproject. 

In ieder geval geeft Debal de voorkeur aan een actieve samenwerking met jouw architect of aannemer voor een perfecte installatie en afstelling van je domoticasysteem.