Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Sinds 1997 voeren wij elektrische installaties en werken uit aan woningen, winkels, kantoren en horecaruimtes. Gespecialiseerd in buitenverlichting, verzorgen we eveneens professionele installaties van binnenverlichting en domoticasystemen, en staan we in voor het automatiseren van diverse afsluitsystemen. Vandaag de dag kan je ook voor vermogenssturing bij ons aankloppen.

Ons team, onder leiding van zaakvoerder Kristof Debal, is samengesteld uit gedreven medewerkers, ervaren in elektrische installaties voor zowel ruwbouw als voor de afwerkingsfase van nieuwbouw en renovatie. Door een continue opleiding is ons team vertrouwd met complexe, uitgebreide systemen en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Op die manier kunnen wij steeds perfect maatwerk leveren en tegemoetkomen aan jouw wensen naar optimaal comfort en beveiliging van je woon- en werkruimtes.

Naast expertise en jaren ervaring, kan je als klant rekenen op een vlotte communicatie, respect voor gemaakte afspraken en een zorgvuldige opvolging van je project. Door onze vaste samenwerking met kwaliteitsvolle leveranciers, word je voorzien van deskundig advies in je keuze van materialen en armaturen die jouw installatie een perfecte werking en uitstraling verzekeren. Tijdens de werken vormt de zaakvoerder jouw direct aanspreekpunt. Ontzorging, transparantie en een wederzijds vertrouwen zijn dan ook essentieel in onze klantenrelaties.

Voor wie?

Debal staat in voor elektriciteitswerken en installaties bij particulieren, bedrijven en privé organisaties. Als specialist leveren wij maatwerk voor jouw woning, kantoor, winkel of horecapand en staan we in voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Ook als architect, interieurinrichter, bouwpromotor of aannemer kan je bij de Debal terecht. Wij leveren vakkundig uitgevoerde elektrische installaties bij zowel nieuwbouw als renovatie en interieurinrichting, zelfs op grotere schaal en voor meerdere woningen.

 

  • We leveren totaalconcepten: alle onderdelen van jouw project worden in detail geanalyseerd, geïnstalleerd en aan elkaar gekoppeld om een optimaal resultaat te behalen.
  • We staan in voor een flexibele, professionele dienstverlening en uitstekende nazorg.
  • Wij zijn zowel allround en als sterk gespecialiseerd en op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.
  • We bieden steeds deskundig advies en transparantie over de uit te voeren installaties.