Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Binnenverlichting

Binnenverlichting

Verlichting bepaalt sterk de sfeer en uitstraling van je interieur. Idealiter wordt verlichting vanaf het begin opgenomen in de bouw- of renovatieplannen. Debal voert de verlichting van je woning, winkel of horecapand uit in nauwe samenwerking met lichtexperten.

Rekening houdend met de functie en de vorm van de ruimte, wordt de juiste verlichting aangebracht voor de beoogde sfeer. Zo is het creëren van een gezellige, gedimde sfeer belangrijk bij leefruimtes, hotelkamers en eetruimtes van restaurants, terwijl winkelruimtes, keukens en etalages vooral nood hebben aan een heldere, gerichte en praktische verlichting. Elke ruimte heeft haar specifieke eisen op het vlak van verlichting. Laat je dus begeleiden door Debal en krijg advies inzake een correcte installatie en je keuze in armaturen.

Ben je op zoek naar het comfort van binnenverlichting die geautomatiseerd verloopt? Debal staat in voor de integratie van je verlichting en lichtsensors in een domoticasysteem. Zo word je ontzorgd tijdens je werkzaamheden of je huiselijke routines; de lichtintensiteit wordt automatisch aangepast naargelang het moment van de dag, terwijl de verlichting uitgeschakeld wordt bij het slapen gaan, samen met het verlagen van de verwarming én activeren van het beveiligingssysteem.